Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson PDF

Coperta Carte Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson

Cartea Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson este publicata de editura Trei si face parte din categoria Fictiune/Moderni, contemporani. Daca vrei sa citesti cartea Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Autoare laureata a Premiului Costa pentru roman de debut Cartea lui Christie Watson vorbeste despre iubirea materna in cele mai felurite reprezentari ale sale, dar prezinta si lumea exotica a Nigeriei, cu senzatiile, culorile si mirosurile care o definesc. Elijah, un baietel nigerian de sapte ani, nascut in Anglia, se lupta cu propriul comportament deviant, pe care il considera provocat de un vrajitor dinauntrul sau. Aflat in plin proces de adoptie, Elijah este impartit intre iubirea pentru mama biologica, Deborah, si cea adoptiva, Nikki. La un moment dat, asistentii sociali descopera ca Elijah a fost abuzat si traumatizat fizic si psihic. In lupta lui de a se accepta si de a-si gasi linistea alaturi de noua sa familie, Elijah vrea sa se convinga, totusi, de dragostea lui Deborah, iar pretul pe care il plateste este devastator. “Watson zugraveste portretul unei lumi sfasiate de conflicte legate de credinta, rasa sau apartenenta la o categorie sociala. Cartea devine tot mai convingatoare si adesea, in mod neasteptat, capata accente comice pe masura ce personajele pline de viata insufla umor si autenticitate unei povesti pe alocuri teribil de dureroase.” – New York Times Book Review “Watson creeaza o suita de personaje extraordinare si construieste o poveste remarcabila despre dragostea familiala pe fundalul tensiunilor sociale.” – Booklist “O carte sofisticata, scrisa pe mai multe planuri, care vorbeste despre ce inseamna cu adevarat o familie si despre ceea ce trebuie sa facem pentru cei pe care ii iubim.” – Kirkus Reviews Christie Watson (n. in 1976) este o autoare britanica al carei roman de debut, Tiny Sundbirds, Far Away, a castigat Costa First Novel Award in 2011. Nascuta in Stevenage, a abandonat scoala la varsta de 16 ani si, dupa un an de voluntariat in cadrul organizatiei Scope, a devenit asistenta medicala. Multi ani a ingrijit copii inainte sa se apuce de scris si sa imbine cele doua profesii. A castigat bursa Malcolm Bradbury, ceea ce i-a permis sa urmez…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Acolo unde femeile sunt regi/Christie Watson in format electronic.

Top Carti