Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho PDF

Coperta Carte Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho

Cartea Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho este publicata de editura Humanitas Fiction si face parte din categoria Fictiune/Moderni, contemporani. Daca vrei sa citesti cartea Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Traducere de Gabriela Banu De la aparitie, Alchimistul a fost tradus in 81 de limbi, a stabilit recorduri absolute de vanzari si a schimbat nenumarate vieti. Alchimistul, extraordinarul roman al lui Paulo Coelho, a inspirat milioane de cititori din intreaga lume. Cartea, uluitoare prin simplitatea si intelepciunea ei, este povestea unui pastor andaluz pe nume Santiago care isi paraseste casa din Spania, aventurandu-se in desertul egiptean pentru a gasi o comoara ingropata in Piramide. Nimeni nu stie care este comoara sau daca Santiago va avea puterea sa depaseasca obstacolele intalnite in drumul prin desert. Dar ceea ce incepe ca o calatorie in cautarea unor bunuri lumesti se transforma treptat in descoperirea comorii ascunse inlauntrul sau. Plina de culoare, evocatoare si profund umana, povestea lui Santiago este o marturie etern valabila despre cum ne putem schimba urmandu-ne visele si despre cat este de important sa ne ascultam inima.„Paulo Coelho stapaneste secretul Alchimiei literare.“ (Kenzaburō Ōe, Premiul Nobel pentru literatura)…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Alchimistul. Editie aniversara, 30 de ani/Paulo Coelho in format electronic.

Top Carti