Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama PDF

Coperta Carte Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama

Cartea Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama este publicata de editura Curtea Veche si face parte din categoria Self Help/Dezvoltare personala. Daca vrei sa citesti cartea Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Orice om nazuieste sa aiba parte in viata de iubire, de intelegere si de compasiune. Mai mult, isi doreste sa inteleaga natura umana – cine este el, cine sunt ceilalti? Sfintia Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, ofera fiecaruia dintre noi un sfat de care, cu siguranta, avem nevoie. E undeva scris in aceasta cartulie. Trebuie doar cautat cu atentie. Esentele tari se tin in sticlute mici. Asa si mesajele intelepte. Le gasesti in paginile unei carticele pe care o poti lua cu tine oriunde si oricand. La orice pagina ai deschide-o te va inspira si te va incuraja. Te va invata sa te feresti de emotiile distructive si sa te lasi calauzit de principii budiste fundamentale. Scrisa cu umor si cu o abordare pragmatica, este un ghid spiritual esential pentru viata de zi cu zi….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Cartea Intelepciunii/Sanctitatea Sa Dalai Lama in format electronic.

Top Carti