Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang PDF

Coperta Carte Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang

Cartea Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang este publicata de editura Corint Junior si face parte din categoria Carti pentru copii/Povesti si povestiri. Daca vrei sa citesti cartea Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Aceasta colectie de basme clasice reuneste unele dintre cele mai indragite povesti din toate timpurile. Cartea cuprinde povesti traditionale care au fermecat generatii intregi de copii, ca Aladin si lampa fermecata, Frumoasa si Bestia, Ali Baba si cei patruzeci de hoti, alaturi de alte bijuterii ale genului si repovestiri ale unor mituri celebre, precum Inelul de arama, Capul cel Groaznic, Printul Hiacint si Mica Printesa, Berbecul cel frumos sau Nufarul si torcatoarele de aur. Innobilata cu ilustratii de exceptie, Comoara fermecata cu Povesti are toate ingredientele unei culegeri ideale de basme, oferindu-le micilor cititori ocazia de a pasi intr-un univers fascinant in care se intre patrund curajul, frumusetea si magia….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Comoara fermecata cu Povesti/Andrew Lang in format electronic.

Top Carti