Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu PDF

Coperta Carte Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu

Cartea Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Publicistica, eseu. Daca vrei sa citesti cartea Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

„Cum iubesc barbatii nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite si avem atatea de daruit. Din lista de banuieli personale despre cum iubesc barbatii, as extrage cateva, in joaca de-a analiza: barbatii ne iubesc dupa cum au fost iubiti de mamele lor; barbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiti sau nu la prima iubire; barbatii ne iubesc pentru cat de mult avem grija de ei; barbatii ne iubesc pentru ca suntem diferite de toate femeile cu care s-au intalnit; barbatii ne iubesc pentru ca sunt dependenti de binele cu care-i obisnuim (confort, sex, mancare, curatenie, copii bine crescuti…);barbatii iubesc… altfel, chiar alb-negru, desi noi tot speram sa vedem curcubeul, din exces de romantism; barbatii vor sex si ciorba, noi, flori si amor…Daca nu sunteti modelul old school, ati descoperit deja cat de diferit v-au iubit barbatii care s-au indragostit de voi. Ramane deci sa completati lista de mai sus cu ceea ce ati simtit adanc in voi, in iubirile de-o vara sau in cele cu ani grei de relatie.“ – Mihaela Radulescu…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Cum iubesc barbatii/Mihaela Radulescu in format electronic.

Top Carti