Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca PDF

Coperta Carte Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca

Cartea Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca este publicata de editura Sorpeco Holding si face parte din categoria Religie/Crestinism. Daca vrei sa citesti cartea Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Intre „Cararea Imparatiei” scrisa in anii ’40 la sfanta manastire „Brancoveanu” Sambata de Sus si pictura de la biserica din Draganescu lucrata in anii ’70-80, opera Parintelui Arsenie se intregeste prin Manuscrisul de 267 de pagini al Sfintiei Sale, fara titlu, aflat la Asezamantul Monahal dela Sinaia si care cuprinde 137 de predici duminicale si la sfintele sarbatori, meditatii evanghelice si cuvinte duhovnicesti in spirit filocalic, pe care cu umilinta si cu smerenie am indraznit a le numi pregatindu-le pentru tipar „CUVINTE VII” (Faptele Apostolilor 7, 38 ed. brit.), dupa unica expresie biblica aflata in cuvantarea sfantului intaiului mucenic si arhidiacon Stefan, din ziua revelatiei din Sinedriu si a muceniciei sale. Unele sunt cunoscute, circuland de zeci de ani in popor, nu fara mutilari, deformari, inexactitati sau lipsuri. Din pacate, astfel de variante au si vazut lumina tiparului in volume si editii care lasa mult de dorit si care nu se ridica la exigentele si nivelul unor lucrari care poarta pecetea numelui Parintelui Arsenie. De aceea am socotit de cuviinta „sa dam tiparului cele ce sunt ale tiparului”, dar nu oricum, ci dupa manuscrisul unic, originar si original, scris cu multa atentie, frumusete si dragoste de insusi Parintele Arsenie prin grafia miniaturala a Sfintiei Sale, irepetabila si inconfundabila….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Cuvinte vii/Parinte Arsenie Boca in format electronic.

Top Carti