Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici PDF

Coperta Carte Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici

Cartea Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici este publicata de editura Humanitas si face parte din categoria Fictiune/Publicistica, eseu. Daca vrei sa citesti cartea Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

In 1995, dupa publicarea Cerului si a Zborului, am vrut sa-mi cunosc cititorii. M-am intalnit cu ei la lansari, in discutii informale, la autografe, luand parte la tot felul de evenimente. Am descoperit, cunoscandu-i, o alta Romanie decat cea politica (detestabila), economica (mizerabila), institutionala (irespirabila) – de care ne-am cam saturat cu totii. Descoperindu-mi cititorii, mi-am redescoperit tara. Am descoperit o Romanie decenta, vie, generoasa, culta, plina de un farmec pe care, in izolarea mea, il atribuiam mai degraba Occidentului, decat tarii mele. Acesti oameni nu vin dintr-o profesiune anume: provin din toate. Sunt medici, ingineri, economisti, avocati, profesori, soferi, tehnicieni, informaticieni, studenti, elevi oameni de calificari diverse, contradictorii, spectaculoase, oarecari. Impartasesc unii cu altii dezinteresul fata de statutul social al pasiunii lor. Pentru acest tip de public au fost concepute, de-a lungul anilor, conferintele pe care le-am adunat intre copertele acestui volum….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Discernamantul modernizarii. 7 conferinte despre situatia de fapt/Horia Roman Patapievici in format electronic.

Top Carti