Eseul Carnivor./Constantin Iftimie PDF

Coperta Carte Eseul Carnivor./Constantin Iftimie

Cartea Eseul Carnivor./Constantin Iftimie este publicata de editura Tracus Arte si face parte din categoria Fictiune/Publicistica, eseu. Daca vrei sa citesti cartea Eseul Carnivor./Constantin Iftimie in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Eseul Carnivor./Constantin Iftimie

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Romania seamana optzeci la suta cu o vita tebecista. Pielea ii atarna pe ciolanele de glorie comunista. Demult, demult, nimeni nu mai poate sa o mulga. E batrana. Pute. Ii curg ochii, ca o ceara murdara, amestecata cu unsoare veche de masina. Incontinuu. Cocalarii o trag cu putere spre o imensa gramada de gunoi. Cei mai multi o lovesc cu topoare, cu lopeti sau cu ciocane. Ei sunt betivii si nemultumitii. Cand nu injura Romania costeliva, strivesc gandacii din bucatarie. Stau mereu cu un cutit ruginit intre dinti. Vor sa fie cruzi si sa omoare vita asta batrana. Doua categorii sociale, insa, o pazesc cu strasnicie. Omul politic si marele afacerist. Amandoi au carnea roz, esarfe parfumate, pantofi ascutiti-ascutiti. Sunt numai lapte si sange cand o ademenesc. Asa abordeaza ei benefic lumea. Ei sunt fericitii lumii. Nu stiu de ce lapte si sange. Aburesc. Nu au deranjamente stomacale. Nu au dinti rupti. Nu vorbesc singuri in marile magazine. Nu vad cat de jalnica este Romania de azi.(fragment)…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Eseul Carnivor./Constantin Iftimie in format electronic.

Top Carti