Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven PDF

Coperta Carte Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven

Cartea Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven este publicata de editura Lifestyle Publishing si face parte din categoria Self Help/Dezvoltare personala. Daca vrei sa citesti cartea Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Bestseller New York Times, vandut in 27 de tari Daca vrei sa schimbi lumea, incepe prin a-ti face patul Pe 17 mai 2014, amiralul William H. Mc Raven s-a adresat absolventilor Universitatii din Austin in ziua acordarii diplomelor. Inspirandu-se din sloganul universitatii, “Ce incepe aici schimba lumea”, el le-a impartasit celor prezenti cele zece principii pe care le-a invatat in timpul antrenamentelor pentru trupele U. S. Navy Seal, care l-au ajutat sa depaseasca dificultatile intampinate nu numai in cursul pregatirii si indelungatei sale cariere militare, dar si in intreaga lui viata. Apoi a explicat ca oricine poate folosi aceste lectii fundamentale pentru a se schimba pe sine si lumea in care traieste. Discursul amiralului Mc Raven a devenit viral, cu peste 10 milioane de vizualizari. Dezvoltand cele zece invataturi prezentate in discurs, Mc Raven relateaza acum intamplari din viata lui si a oamenilor pe care i-a cunoscut in timpul serviciului militar, care s-au confruntat cu situatii dificile si au luat decizii dure cu hotarare, compasiune, onoare si curaj. Scrisa cu multa modestie si optimism, aceasta carte atemporala ofera sfaturi practice, simple, dar intelepte, si cuvinte de incurajare care ii vor inspira pe cititori sa invete si din cele mai intunecate momente ale vietii.”Orice lider ar trebui sa citeasca aceasta carte… care ii va inspira pe copiii si nepotii vostri sa devina tot ceea ce pot.” – Wall Street Journal”Plina de istorisiri personale captivante din culisele securitatii nationale… Lectiile lui Mc Raven, la fel ca si discursul lui devenit celebru, se extind mult dincolo de facutul patului. In cele zece capitole ale cartii, autorul ne invata sa nu ne lasam afectati de esecuri, sa-i infruntam pe tirani si sa dam speranta celor din jur.” – Washington Post”Mc Raven a sintetizat tot ceea ce a invatat in timpul pregatirii pentru trupele SEAL si in cele aproape patru decenii de Operatiuni Speciale ale US Navy intr-o carte concisa, dar plina de forta.” – USA…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Fa-ti patul/Wiliam H. Mcraven in format electronic.

Top Carti