Filosofii paralele/Marta Petreu PDF

Coperta Carte Filosofii paralele/Marta Petreu

Cartea Filosofii paralele/Marta Petreu este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Literatura romana. Daca vrei sa citesti cartea Filosofii paralele/Marta Petreu in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Filosofii paralele/Marta Petreu

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Aceasta carte face parte din colectia Seria de autor Marta Petreu a editurii Polirom. Editia a II-a, revazuta si adaugita„Am adunat in acest volum cateva din studiile de istoria comparata a filosofiei romanesti ori pe tema romanismului. Adresandu-ma in primul rand filologilor si scriitorilor si numai in al doilea rand catorva filosofi si specialisti romani in filosofie, si anume acelora care recunosc valoarea filosofiei romanesti, am, marturisesc, un reconfortant sentiment de «acasa». Asta pentru ca refuz in principiu ideea de filosofie si de istorie a filosofiei facute in jargon filosofic exclusivist, cum ar zice Gadamer, pentru minuscule cercuri inchise. Apoi, pentru ca prin aceasta adresare ma integrez unei vechi traditii culturale romanesti – despre care a scris frumos Ion Ianosi, in O istorie a filosofiei romanesti, a relatiei stranse dintre filosofie si literatura.“ – Marta Petreu…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Filosofii paralele/Marta Petreu in format electronic.

Top Carti