Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill PDF

Coperta Carte Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill

Cartea Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill este publicata de editura Litera si face parte din categoria Self Help/Dezvoltare personala. Daca vrei sa citesti cartea Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

“Esti stapanul destinului tau, prin puterea pe care o ai de a-ti controla gandurile.”- Napoleon Hill Una dintre cele mai celebre carti despre succes scrise vreodata, Gandeste si vei fi bogat te invata cum sa iti transformi visurile in realitate. Fii asadar pregatit ca, atunci cand vei aplica in mod activ ideile lui Napoleon Hill, sa faci schimbari mari in modul in care privesti viata. Aceste schimbari te vor recompensa, permitandu-ti sa te bucuri de o viata plina de armonie si intelegere, precum si sa intri in randul oamenilor bogati. Afla care sunt tehnicile usor de inteles si de aplicat ce iti vor aduce bogatia:- Cei treisprezece pasi catre bogatie- Atributele majore ale unui lider adevarat- Cum poate evita un lider cele zece cauze majore ale esecului- Cum sa obtii exact postul pe care ti-l doresti- Cum sa eviti cele treizeci de cauze majore ale esecului- Cum se dezvolta perseverenta…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Gandeste si vei fi bogat/Napoleon Hill in format electronic.

Top Carti