La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu PDF

Coperta Carte La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu

Cartea La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Publicistica, eseu. Daca vrei sa citesti cartea La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Prin ce se defineste o mare iubire? Obsesia fetelor de a se casatori se naste din propria lor dorinta sau este inoculata de familie, de carti si de emisiunile TV? Cum esti privit in Romania daca esti single? Ceea ce ni se intimpla este pura intimplare sau destin prestabilit? Aurora Liiceanu incearca sa raspunda la aceste intrebari – si la multe altele – prin intermediul unor povesti de viata pline de tilc. Experientele personajelor ei ne ajuta sa rezolvam probleme cu care ne confruntam adesea, de la incertitudinile in dragoste la educatia copiilor, de la efortul de a arata cit mai tineri la modul in care putem lupta impotriva cliseelor impuse de societate. Din cuprins: Tristetea trecerii timpului; Marea iubire: este adanca, este indelungata, este unica?;Banul: vise, realitati, obiceiuri, legende; Cand iubim? Si ce zic altii?;Iubiri „inghetate“ si iubiri vinovate; Amanuntul biografic: un inel; Femeie sau mama?…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea La taifas. Ed. 2016/Aurora Liiceanu in format electronic.

Top Carti