Luiza Textoris/Corin Braga PDF

Coperta Carte Luiza Textoris/Corin Braga

Cartea Luiza Textoris/Corin Braga este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Literatura romana. Daca vrei sa citesti cartea Luiza Textoris/Corin Braga in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Luiza Textoris/Corin Braga

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Luiza Textoris este o fata cu nasul carn si ochi exoftalmici careia ii place atat de mult sa viseze, incat sfarseste prin a nu mai distinge delirul de realitate. Fascinata de trairile onirice, ea isi creeaza dubli de vis ca sa exploreze lumi paralele, contorsionate, intrepatrunse cu realitatea de zi cu zi. In acelasi timp, inevitabil, are de suportat consecintele in viata normala: dedublare, schizofrenie, personalitate multipla. Starile de somn paradoxal si apoi de trezie paradoxala creeaza o arhitectura etajata, cu planuri suprapuse si incrucisate, in care personajele se comporta in realitate ca si cum ar visa si in cosmar ca si cum ar fi lucide. Romanul uneste vizionarismul psihedelic romantic cu universurile virtuale postmoderne. Luiza Textoris este al treilea roman din ciclul Noctambulii, dupa Claustrofobul si Hidra….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Luiza Textoris/Corin Braga in format electronic.

Top Carti