Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari PDF

Coperta Carte Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari

Cartea Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Literatura romana. Daca vrei sa citesti cartea Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Aceasta carte face parte din colectia Ego. Proza a editurii Polirom. Marin Malaicu-Hondrari este autorul romanului Apropierea, in curs de ecranizare in regia lui Tudor Giurgiu. Un roman plin de tandrete si erotism, cu o structura absolut neconventionala, cu totul inedita, in care Marin Malaicu-Hondrari renunta la prudenta si se expune riscurilor, asa cum Lunetistul renunta la precautii, iese din ascunzatoare si incearca sa-si traiasca viata. Aparitia unei familii misterioase in oras schimba ireversibil destinul Cristinei si al lui Constantin, doi tineri pasionati de literatura care traiesc o poveste de dragoste. Ea se casatoreste cu Jim, fiul nou-venitilor, iar Constantin devine mercenar. Insa relatia din tinerete ii urmareste si, desi porniti pe drumuri diferite, cei doi se reintalnesc gratie lui Carlos, un orfan sarac adoptat la distanta de Cristina. Peste ani, orfanul ajuns scriitor celebru devine o tinta pentru Constantin, mercenarului oferindu-i-se foarte multi bani pentru a-l ucide. Protejat de anonimat si de dragul Cristinei, Constantin il avertizeaza pe Carlos de pericol. Citindu-i cartile, mercenarul incepe sa banuiasca motivul solicitarii crimei, iar presupunerile ii sunt confirmate de organizatia pentru care lucreaza si de un e-mail in care Cristina i se confeseaza….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Lunetistul/Marin Malaicu-Hondrari in format electronic.

Top Carti