Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert PDF

Coperta Carte Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert

Cartea Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert este publicata de editura Humanitas si face parte din categoria Fictiune/Moderni, contemporani. Daca vrei sa citesti cartea Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Un roman delicios despre glamour, sex si aventura, despre o tanara care descopera ca pentru a fi om bun nu este neaparat nevoie sa fii fata cuminte. Elizabeth Gilbert se intoarce la fictiune cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusa intr-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai in varsta care priveste in urma la propria tinerete cu un amestec de bucurie si regret, Orasul fetelor exploreaza teme ca sexualitatea si promiscuitatea feminina, dar si idiosincraziile iubirii adevarate. In 1940, Vivian Morris are 19 ani si tocmai a fost data afara de la Vassar College dupa o evolutie dezamagitoare in primul an. Parintii, oameni cu stare, o trimit in Manhattan sa locuiasca cu matusa ei, care detine Lily Playhouse – un teatru de varieté in centrul insulei. Acolo, Vivian face cunostinta cu un intreg univers de personaje neconventionale si carismatice – animatoare mereu puse pe distractie, un actor sexy, o mare doamna a actoriei, un Don Juan scenarist, o administratoare stricta. Cand Vivian comite o greseala care provoaca un scandal profesional, noua ei viata se rastoarna cu susul in jos, iar consecintele le va intelege de-abia ani si ani mai tarziu. In cele din urma insa, toate acestea o vor face sa vada cu alti ochi genul de viata pe care si-l doreste – si genul de libertate de care are nevoie. Mai mult, experientele tineretii o vor conduce la iubirea vietii ei, o iubire cu totul iesita din comun. “Pur si simplu unul din cele mai bune romane pe care le-am citit in ultimii ani. […] Un roman-bijuterie, sclipitor.” – Observer “Cuceritor si captivant. Un roman mare in toate sensurile cuvantului.” – The Daily Telegraph ELIZABETH GILBERT (n. 1969 in Waterbury, Connecticut; studii de stiinte politice la New York University) a devenit celebra odata cu aparitia volumului autobiografic Mananca, roaga-te, iubeste (2006), megabestseller international (peste 15 milioane de exemplare vandute in toata lumea, tradusa in 46 de limbii), a…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Orasul fetelor/Elizabeth Gilbert in format electronic.

Top Carti