Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman PDF

Coperta Carte Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman

Cartea Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman este publicata de editura Curtea Veche si face parte din categoria Self Help/Dezvoltare personala. Daca vrei sa citesti cartea Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Pachetul contine volumele: 1) CELE CINCI LIMBAJE ALE IUBIRII: O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru oricine isi doreste o familie cu adevarat fericita ;2) ATITUDINEA ESTE TOTUL: Cartea este un manual al succcesului si cuprinde 12 lectii care pot ajuta cititorul sa dobandeasca mai mult control asupra propriei vieti, sa-si depaseasca temerile care il tin prizonier si sa duca la bun sfarsit ceea ce si-a propus sa realizeze ;3) CUVINTELE ITI MODELEAZA CREIERUL: Prin 12 pasi simpli, comunicarea empatica schimba realmente structura creierului, contribuind la crearea unei legaturi stabile intre oameni. Astfel, eliberati de neincredere si conflict, putem vorbi mai eficient, asculta mai profund, colabora fara efort si rezolva mai rapid orice problema….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Pachet Trezirea Fortei/Gary Chapman, Jeff Keller, Andrew Newberg, Mark Robert Waldman in format electronic.

Top Carti