Pana la sfarsit/Irina Binder PDF

Coperta Carte Pana la sfarsit/Irina Binder

Cartea Pana la sfarsit/Irina Binder este publicata de editura For you si face parte din categoria Fictiune/Literatura romana. Daca vrei sa citesti cartea Pana la sfarsit/Irina Binder in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Pana la sfarsit/Irina Binder

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

“Pana la sfarsit” este noul roman al Irinei Binder si continua povestea indragitei serii Fluturi. “Cu sufletul pustiu si cu ochii umflati de plans, mi-am luat din nou ramas bun de la personajele din cartea Fluturi… Sper sa va placa, sa o traiti citind-o asa cum am trait-o eu scriind-o…” – Irina Binder Fragmente din carte: “Daca stau bine sa ma gandesc, orice imbratisare ar putea fi ultima pe care o oferim sau ultima pe care o primim. N-avem nicio certitudine ca vom revedea omul de care ne despartim pentru cateva minute, ore, zile sau luni si ca vom avea o alta ocazie sa-l imbratisam, sa-i spunem cee ace simtim pentru el, sa-I facem o bucurie. N-ar trebui sa mai amanam nimic. N-ar trebui sa ne luam ramas bun niciodata fara ca omul de care ne despartim sa stie cat il iubim. N-ar trebui sa lasam nici un om in urma noastra fara confirmarea ca este pretuit si ca este in siguranta in sufletul nostru. Si n-ar trebui sa plecam din lumea asta cu lucruri nespuse.”Oare cat timp din viata noastra suntem cu adevarat noi insine si cat timp purtam masti? Unii dintre noi traiesc atat de mult cu mastile pe suflete, pana cand, intr-o buna zi, ajung sa se confunde cu ele si uita chiar si ei insisi cine sunt cu adevarat.”- O sa ma poti ierta vreodata? – Nu stiu. Am impresia ca sunt prea multe de iertat pentru putinul timp pe care-l am.” – Irina Binder, ‘Pana la sfarsit’…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Pana la sfarsit/Irina Binder in format electronic.

Top Carti