Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu PDF

Coperta Carte Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu

Cartea Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu este publicata de editura Polirom si face parte din categoria Fictiune/Literatura romana. Daca vrei sa citesti cartea Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Doua capitale („Parisul Luminilor“ si „Bucurestiul cufundat in intuneric“), trafic de carne vie si prabusirea colosilor industriali, concerte de pian pentru copiii abuzati si borcane cu muraturi pentru iarna – acesta este fundalul pe care se proiecteaza doua destine paralele: al lui Ierusalim si al lui Doru. Copilaria lui Ierusalim se incheie in lumea vicioasa a adultilor, sub semnul unei ciudate pasiuni pentru un marchiz francez decrepit si pervers. Doru refuza sa se maturizeze in lumea noua care creste pe ruinele „revolutiei furate“. Marionete in mana sortii, personajele si povestile lor se intersecteaza in Valea Plangerii, unde doar lacrimile si cainta le mai pot salva….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Proorocii Ierusalimului (Top 10+)/Radu Aldulescu in format electronic.

Top Carti