Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu PDF

Coperta Carte Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu

Cartea Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu este publicata de editura Curtea Veche si face parte din categoria Biografii si memorii. Daca vrei sa citesti cartea Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

“Intre copertile acestei carti va sunt dezvaluite modalitatile perfide si ilegale prin care reprezentanti ai unor institutii judiciare si-au dat mana cu lideri ai crimei organizate, sprijiniti fiind de lucratori ai serviciilor de informatii, urmarind inculparea mea cu orice pret pentru fapte imaginare si inlaturarea mea de la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba Iulia. Toate aceste actiuni au fost generate de teama ca, impreuna cu echipa mea, obtinusem probe care ar fi putut conduce la demararea unor dosare penale pe numele unora dintre ei, la redeschiderea unor cauze in care fusesera anterior cercetati ori la initierea unor cercetari disciplinare.”- Traian Berbeceanu Cartea lui Traian Berbeceanu, “Radiografia unei marsavii judiciare” cuprinde memoriile recente ale unui politist angajat in lupta impotriva crimei organizate din Romania. Traian Berbeceanu a trait evenimente care merita consemnate de istoria contemporana si care constituie o marturie semnificativa pentru generatiile actuale si viitoare.”Nu am fost mereu politist! Dupa absolvirea Universitatii Tehnice din Petrosani, am incercat o cariera didactica predand fizica si discipline tehnice la doua licee. Mi-au placut elevii, intalnindu-ne cu drag si astazi, insa mi-am dat seama relativ repede ca meseria de dascal nu mi se potrivea. Nu semanam cu mama! Asa ca mi-am zis sa incerc profesia de politist, sperand ca macar cu tatal meu sa seman. Am inceput ca locotenent judiciarist al Politiei Municipiului Deva. Vreme de cinci ani am avut in responsabilitate investigarea infractiunilor comise cu violenta. Eram atat de hotarat si implicat, incat nici macar nu acceptam ideea ca, vreodata, as putea sa mai fac si altceva. Apoi m-am indragostit iremediabil de sotia mea, care, intamplator, este fata sefului meu de atunci, si am intemeiat o familie. Ulterior, soarta m-a impins catre structurile de combatere a crimei organizate. Am fost pe rand ofiter antidrog, sef de serviciu, iar dupa aceea am…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Radiografia unei marsavii judiciare/Traian Berbeceanu in format electronic.

Top Carti