Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist PDF

Coperta Carte Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist

Cartea Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist este publicata de editura Pandora M si face parte din categoria Carti pentru copii/Povesti si povestiri. Daca vrei sa citesti cartea Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Minunat ilustrata, seria a inregistrat vanzari de peste 6 milioane de exemplare si s-a tradus in 44 de limbi. Era o zi frumoasa de primavara. Pasarile cantau in fiecare tufis, frunzele si iarba cresteau, gandacii zburau, misunau si isi faceau de lucru peste tot. Motanul Findus alerga de colo- colo si speria carabusii. Mos Pettson statea in gradina de zarzavaturi si sfarama un bot de pamant intre degete.- Da, e vremea, spuse el. Azi putem sa semanam legumele si sa sadim cartofii. Dar Findus era de alta parere in ceea ce privea saditul. Gainile si vacile aveau si ele un cuvant de spus. Asa ca totul s-a petrecut pana la urma ca de obicei: cu multe peripetii!In Suedia si peste tot in lume, seria Pettson si Findus e un adevarat fenomen. Oricine a auzit de batranul fermier Pettson si de tovarasul sau, motanul Findus cel vorbaret. De acelasi autor, in colectia Pan Da au aparut: Tortul de clatite, Vanatoarea de vulpi, Cand Findus era mic si a disparut, Findus la pescuit, Petrecerea de Craciun a lui Pettson si Cocosul lui Pettson….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Taraboi in gradina de zarzavaturi/Sven Nordqvist in format electronic.

Top Carti