Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki PDF

Coperta Carte Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki

Cartea Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki este publicata de editura Curtea Veche si face parte din categoria Business, economie, finante/Finante si investitii. Daca vrei sa citesti cartea Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

“Principalul motiv pentru care oamenii se lupta cu dificultatile financiare este acela ca au trecut prin scoala fara sa invete nimic despre bani. Rezultatul este ca invata sa lucreze pentru bani dar nu invata niciodata sa puna banii sa actioneze pentru ei.” – Robert T. Kiyosaki”Imi iubesc copiii si vreau sa fac tot posibilul pentru ca ei sa aiba parte de cea mai buna educatie! Invatamantul traditional, desi este foarte important, nu mai este de ajuns. Trebuie sa intelegem cu totii ce sunt banii si cum lucreaza ei.” – Sharon L. Lechter Tata bogat, tata sarac Arunca in aer mitul care spune ca trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti. Combate ideea potrivit careia, daca ai o casa, esti instarit. Le arata parintilor de ce nu se pot baza pe sistemul de invatamant, daca vor sa-si vada copiii invatand cate ceva despre bani. Defineste odata pentru totdeauna activele si pasivele. Va invata ce si cum sa le spuneti copiilor despre bani, astfel incat sa aiba succes financiar in viitor. www. cashflowtech. com “Tata bogat, tata sarac este un punct de plecare pentru toti cei care doresc sa detina controlul asupra propriului lui viitor financiar.” – USA Today…

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Tata bogat, tata sarac. Editia a V-a, revizuita/Robert T. Kiyosaki in format electronic.

Top Carti