Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc PDF

Coperta Carte Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc

Cartea Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc este publicata de editura DPH si face parte din categoria Carti pentru copii/Activitati si jocuri pentru copii. Daca vrei sa citesti cartea Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Micuta Ema face o multime de trasnai, si, dupa fiecare dintre ele, vrea sa stie un singur lucru: o mai iubeste oare mami? Copiii fac multe boacane, pentru ca sunt curiosi, energici, vor sa descopere lumea cat mai repede. Parintii incearca din greu sa-i fereasca de pericole, astfel ca ajung sa spuna NU AI VOIE mult mai des decat TE IUBESC. O carte despre experimente de copil, cu dialoguri simpatice si ilustratii vesele, in care se vor regasi toti copiii si toti parintii. O carte care le va placea copiilor, pe care se vor bucura s-o reciteasca alaturi de parinte seara de seara. Un personaj care le va deveni rapid prietena buna. Un instrument util pentru parinti obositi care vor sa se conecteze rapid si eficace cu puiul lor. Ioana Chicet Macoveiciuc este jurnalist si blogger cu experienta pe www. printesaurbana. ro, autor de carte pentru parinti, “O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, best sellerul toamnei 2015….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Te iubesc, orice-ai face!/Ioana Chicet-Macoveiciuc in format electronic.

Top Carti