Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini PDF

Coperta Carte Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini

Cartea Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini este publicata de editura Niculescu si face parte din categoria Fictiune/Moderni, contemporani. Daca vrei sa citesti cartea Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Descrierera cartii Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Cartea Vanatorii de zmeie, scrisa de Khaled Hosseini, este publicata la editura Niculescu si este o poveste despre prietenie si tradare, care isi poarta cititorii prin Afganistanul ultimelor zile ale monarhiei si pana la cele ale atrocitatilor prezentului. Schimbarile de situatie uimitoare fac din aceasta carte memorabila atat o cronica politica, cat si o poveste emotionanta despre copilarie si maturizare. Intriga care porneste cu prietenia dintre Amir, fiul stapanului, si Hassan, fiul servitorului, se dovedeste firul director care unifica intregul roman. Fragilitatea acestei relatii, simbolizata de zmeiele de hartie, este pusa la incercare pe masura ce vechiul stil de viata al vechiului Afganistan apune. Studiile de caracter, de la portretul lui Amir, cel nesigur si sensibil, la cel al tatalui sau, Baba, se intretes cu istoria Americii si cu cea tumultoasa a Orientului Mijlociu….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Vanatorii de zmeie/Khaled Hosseini in format electronic.

Top Carti