Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand PDF

Coperta Carte Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand

Cartea Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand este publicata de editura Trei si face parte din categoria Fictiune/Moderni, contemporani. Daca vrei sa citesti cartea Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand in limba romana da click pe butonul de mai jos. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand

Fiecare carte spune o poveste sau te invata ceva specific. Citeste descrierea cartii si vezi despre ce e vorba. 

Intoarsa din Irlanda, Diane este hotarata sa inceapa o viata noua la Paris. Cu ajutorul prietenului sau, Felix, redeschide cafeneaua literara Oamenii fericiti citesc si beau cafea, oaza ei de liniste. Acolo il intalneste pe Olivier. Un barbat bland si atent, care intelege refuzul ei de a deveni din nou mama, dupa pierderea cumplita pe care a suferit-o. Dar o intamplare neasteptata o bulverseaza pe Diane si ii spulbera toate certitudinile. Va avea ea oare cu rajul de a-si construi un nou camin?”Talentul de povestitoare al lui Agns Martin-Lugand este incontestabil – cunoaste in profunzime alfabetul complicat al iubirii.” – Le Figaro”Agns Martin-Lugand are un simt innascut al povestirii.” – L’Express Dupa ce a profesat ca psiholog timp de sase ani, Agns Martin-Lugand s-a dedicat scrisului, publicandu-si primul roman, Oamenii fericiti citesc si beau cafea in regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, in decembrie 2012. Remarcata rapid de bloggerii atenti la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul in lumea editoriala traditionala. Odata ce romanul sau a aparut in catalogul Michel Lafonsi, s-a vandut numai in Franta in peste 300 000 de exemplare, a fost asigurata si traducerea lui in mai multe limbi europene, printre care spaniola, italiana, polonezasi turca. Drepturile de ecranizare au fost achizitionate de producatorul american Harvey Weinstein. La Editura Trei, romanul Oamenii fericiti citesc si beau cafea a aparut in 2016….

Cum citesti fisierele PDF?
Fisierele PDF pot fi citite cu ajutorul browserelor, dar daca vrei sa nu depinzi de un browser atunci poti descarca programul Acrobat Reader. Cartile pot fi citite de pe orice device, telefoanele au propriile aplicatii care iti permit sa citesti cartea Viata e usoara, nu-ti face griji/Agnes Martin-Lugand in format electronic.

Top Carti